Bejelentkezés
HULLAMVADASZ.HU

HULLÁM
VADÁSZ

média

Info

HULLAMVADASZ.HU
//index.php3?szabadpolc=1

Hullámvadász

Online blog és hírek a médiáról. Televízió, rádió, sajtó, a legfrisseb hírek. Online TV nézés, TV és rádió csatornák.

Legújabb twittek

Keresés
    2012. 05. 13.
  

 

 

Hullámvadász WTC Rádió
Hullámvadász Nosztalgia Rádió
Online hallgatás
Állomáskereső
Frekvenciakereső
Sajtótérkép
Rádiótérkép
TV-térkép
Intézmény-térkép
Rádióműsorok
Hírlevél feliratkozás
[médiamix]
Médiakutató
Népszabadság Online
MédiaÁsz
MÚOSZ Online
Metazin
Antenna Magazin

Tovább...
 

Szabadpolc

Hány fecske csinál dokumentumfilmet?
Nemzetközi dokumentumfilm-fesztivál Amszterdamban

2006. március 01.

 Mintha az elmúlt években kissé felborzolódtak volna a kedélyek a hazai dokumentumfilmes kvázi-piacon, pályázatok, televíziós csatornák, alkotók és szakmai szervezetek között. Ezalatt egy picit lemaradtunk a nemzetközi terepen.

Az emberek tévéje
2006. március 01.

Feketéknek szóló televízióadás indult Brazíliában, ahol a lakosság mintegy 40 százaléka fekete bőrű. A "fekete tévé" ötlete sokakból bírálatokat váltott ki, mivel úgy vélik, egy ilyen műsorszolgáltatás az elkülönítést segíti elő és a feketék önszegregációjához vezet.

Two in one - A hiteles show
2006. március 01.

 Mi leszel, ha nagy leszel, gyermekem? Hát, mondjuk, politikus, vagy inkább tévésztár; nem is tudom, talán egyszerre mindkettő? Miért ne lehetne. A világ változik. A mai kis Balázsok már nem tűzoltásról, katonáskodásról és juhászkodásról álmodoznak.

Sztárok és pártok
2006. március 01.

 Ma már nincs olyan komolyabb televíziós csatorna, amely ne hirdetné magát az ARCával. Nem a műsor a lényeg, hanem az arc. Legyen az a snájdig Pálffy, a szexis Claudia, az okos Jakupcsek, az igéző Görög Zita, az anyagésa Soma, vagy az olyan mega-giga sztárok, mint Tilla, Fábry és Friderikusz. Amolyan emblémái lettek a csatornának, a brand részei, hacsak nem ők maguk a brand.

Vagdalt hús a kampányban
2006. március 01.

 Sajnálattal közlöm, kedves olvasó, hogy a politika a vécén is utolér. Keleti szomszédunknál, Ukrajnában már kapható a Putyin, Lukasenko, Tony Blair, Condi Rice és többiek arcképével díszített toalettpapír. A tavaly ősszel piacra dobott kétrétegű eü-papír egyelőre gyenge nedvszívó képességű, de olcsó, kínai gyártmány.

korábbi tanulmányok

 

  
Népszava  
  
Magyar Nemzet  
  
Hírszerző  
  
emasa.hu  
  
IT Cafe  
  
[origo]  
  
Computerworld  
  
[origo]  
 
Warning: Unknown: open(/var/lib/php5/sess_86m158pbe0os1tuqcvi4vg98g2, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0