Bejelentkezés
HULLAMVADASZ.HU

HULLÁM
VADÁSZ

média

Info

HULLAMVADASZ.HU
//index.php3?hir=2408

Hullámvadász

Online blog és hírek a médiáról. Televízió, rádió, sajtó, a legfrisseb hírek. Online TV nézés, TV és rádió csatornák.

Legújabb twittek

Keresés
    2007. 04. 21.
  

 

 

Hullámvadász WTC Rádió
Hullámvadász Nosztalgia Rádió
Online hallgatás
Állomáskereső
Frekvenciakereső
Sajtótérkép
Rádiótérkép
TV-térkép
Intézmény-térkép
Rádióműsorok
Hírlevél feliratkozás
[médiamix]
Médiakutató
Népszabadság Online
MÚOSZ Online
Magyar Sajtó
Metazin
Antenna Magazin

Tovább...
 
NyomtatásKüldje el e-mailben!

Egyetemi rádió Miskolcon?
2002. december 12.

A Napi Gazdaság értesülései szerint a Miskolci Egyetem az Európa Rádió felvásárlásával egyetemi rádió indítását tervezi.

Besenyei Lajos, a Miskolci Egyetem rektora a lapnak megerősítette, hogy hamarosan rádióműsort sugároz a vidék egyik legnagyobb felsőoktatási intézménye a városban és vonzáskörzetében, további információkat azonban nem árult el. A cikk szerzője azonban úgy értesült, hogy a rádió a városban egy éve működő Európa Rádiót üzemeltető közhasznú társaság megvásárlásával jön majd létre. Az sem kizárt, hogy az adásvétel vagy tulajdonjog-szerzés már meg is történt, így akár már januárban elkezdődhet az "Egyetemi Rádió Miskolc" műsorsugárzása.

Az Európa Rádió Miskolc non-profit adóként tavaly novemberben kezdte meg sugárzását. Műsorában főként uniós kérdésekkel foglalkozott, de tematikus műsorokat is kínált. Az adó a Kossuth Rádiótól és a BBC-től is vett át anyagokat, többek között térítésmentesen jutott hozzá a Kossuth Rádió krónikáihoz. A két magánszemély és egy betéti társaság tulajdonában lévő adó egy ideje már pénzügyi nehézségekkel küzd, néhány meghatározó munkatársa már távozott is a csatornától.

Hullámvadász-összeállítás

  
Médiainfó  
  
btl.hu  
  
Kreatív Online  
  
fn.hu  
  
sg.hu  
  
origo  
  
comment.blog.hu  
  
mrsz.hu  
  
computerworld.hu  
  
stop.hu  
  
fn.hu  
  
mti.hu  
 
 
Warning: Unknown: open(/var/lib/php5/sess_r2noe098fjm8oqaglpeg5oe7n6, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0