Bejelentkezés
HULLAMVADASZ.HU

HULLÁM
VADÁSZ

média

Info

HULLAMVADASZ.HU
//index.php3?hir=1226&fotip=

Hullámvadász

Online blog és hírek a médiáról. Televízió, rádió, sajtó, a legfrisseb hírek. Online TV nézés, TV és rádió csatornák.

Legújabb twittek

Keresés
    2012. 02. 12.
  

 

 

Hullámvadász WTC Rádió
Hullámvadász Nosztalgia Rádió
Online hallgatás
Állomáskereső
Frekvenciakereső
Sajtótérkép
Rádiótérkép
TV-térkép
Intézmény-térkép
Rádióműsorok
Hírlevél feliratkozás
[médiamix]
Médiakutató
Népszabadság Online
MédiaÁsz
MÚOSZ Online
Metazin
Antenna Magazin

Tovább...
 
NyomtatásKüldje el e-mailben!

Anettka ízlést rombolt
2002. március 28.

Az Országos Rádió és Televízió Testület Panaszbizottságának eljáró tanácsa állampolgári bejelentésekre megvizsgálta a Budapest Televízió Rt. 2002. március 9-én sugárzott műsorát. Az emlékezetes adásban Anettka nem látszott, helyette a rendező válaszolt a betelefonálóknak, és az alpári megjegyzéseket hasonlókkal viszonozta. A műsor ellen több panasz is érkezett.

A Népszabadság értesülése szerint a panaszbizottság eljáró tanácsa nyilatkozatában azt az egyhangú véleményt fogalmazta meg, hogy a Budapest Televízió Rt. 2002. március 9-én az éjszakai órákban sugárzott "Forró drót Anettkával" című műsorával a műsorszolgáltató megsértette a rádiózásról és televíziózásról szóló 1996. évi I. törvény rendelkezéseit. A műsorvezető válaszainak egy része a jó ízlést és emberi méltóságot sértette. A műsorszolgáltató felelősséggel tartozik a szándékosan provokatív műsor esetében is a szakmai színvonal biztosításáért. A hivatkozott műsor nívótlan és színvonaltalan módon reagált a beérkezett nézői telefonhívásokra.

Az Országos Rádió és Televízió Testület Panaszbizottságának eljáró tanácsa állampolgári bejelentésre megvizsgálta a Gidó Média Kft. Pannon Rádió 2002. február 14-én sugárzott műsorában elhangzottakat is. Az eljáró tanács megállapította, hogy a sugárzott műsor nem sértette meg a rádiózásról és televíziózásról szóló 1996. évi I. törvényben megfogalmazott kötelezettségeit. Sértő kijelentések betelefonálótól hangzottak el és nem a műsorvezetőtől.

Hullámvadász-összeállítás

 
Warning: Unknown: open(/var/lib/php5/sess_8aop7h98d8htpljts8j3qrodj0, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0