Bejelentkezés
HULLAMVADASZ.HU

HULLÁM
VADÁSZ

média

Info

HULLAMVADASZ.HU
//index.php3?hir=11707&fotip=1

Hullámvadász

Online blog és hírek a médiáról. Televízió, rádió, sajtó, a legfrisseb hírek. Online TV nézés, TV és rádió csatornák.

Legújabb twittek

Keresés
    2012. 05. 13.
  

 

 

Hullámvadász WTC Rádió
Hullámvadász Nosztalgia Rádió
Online hallgatás
Állomáskereső
Frekvenciakereső
Sajtótérkép
Rádiótérkép
TV-térkép
Intézmény-térkép
Rádióműsorok
Hírlevél feliratkozás
[médiamix]
Médiakutató
Népszabadság Online
MédiaÁsz
MÚOSZ Online
Metazin
Antenna Magazin

Tovább...
 
NyomtatásKüldje el e-mailben!

A klímaváltozásról a Viasat Exploreren
2009. december 19.

A Viasat Explorer dokumentumfilmje bemutatja, milyen kihívásokat és veszélyeket jelent a klímaváltozás egy csodálatos és távoli vidéken.

Bármi legyen is az ok, a klímaváltozás súlyos következményekkel jár bolygónk minden részén. Az egyik leginkább érintett terület az északi-sarki óceán. Az antarktiszi jégtábla olvad, melynek következtében hozzáférhetővé tesz olaj és gáztartalékokat, ugyanis ebben az egyedülálló térségben található a világ még fel nem fedezett olaj és gázraktárainak egynegyede.

A műsor elkalauzol bennünket a lélegzetelállító Norvég tengerparti régióba hogy lássuk azokat a kutatótevékenységeket, amiket helyi energiavállalatok által hajtottak végre a Barents Tengeren, és többet tudjunk meg azokról az innovatív technológiákról, amik egyre fejlődnek, és segítségükkel nagy javulások tapasztalhatók a térségben.

Sok ritka fajt fenyeget a kipusztulás veszélye, és egész ökológiai rendszerek változnak vagy semmisülnek meg. Az északi területeken viszont meglepő mellékhatások mutatkoznak, és ez a dokumentumfilm most bemutatja, milyen kihívásokat és veszélyeket jelent a klímaváltozás egy csodálatos és távoli vidéken.

Az Északi-sark olvadása: Javulás a Barents-tengeren című dokumentumfilm december 26-án látható a Viasat Exploreren.

Hullámvadász-összeállítás

 
 

  
Népszava  
  
Hírszerző  
  
 
  
[origo]  
  
 
 

  
 
  
 
  
 
  
 
  
 
 
Warning: Unknown: open(/var/lib/php5/sess_k3bb41ns7c3lghfeakm4i4cg13, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0