Bejelentkezés
HULLAMVADASZ.HU

HULLÁM
VADÁSZ

média

Info

HULLAMVADASZ.HU
//index.php3?hir=11700&fotip=4

Hullámvadász

Online blog és hírek a médiáról. Televízió, rádió, sajtó, a legfrisseb hírek. Online TV nézés, TV és rádió csatornák.

Legújabb twittek

Keresés
    2012. 05. 13.
  

 

 

Hullámvadász WTC Rádió
Hullámvadász Nosztalgia Rádió
Online hallgatás
Állomáskereső
Frekvenciakereső
Sajtótérkép
Rádiótérkép
TV-térkép
Intézmény-térkép
Rádióműsorok
Hírlevél feliratkozás
[médiamix]
Médiakutató
Népszabadság Online
MédiaÁsz
MÚOSZ Online
Metazin
Antenna Magazin

Tovább...
 
NyomtatásKüldje el e-mailben!

A Grayling lett a világ második legnagyobb független PR ügynöksége
2009. december 18.

A Huntsworth plc globális public relations és egészségügyi kommunikációs csoport, a Grayling ügynökség tulajdonosa 33.6 millió dollárért felvásárolja a Dutko Worldwide Holdings-t, az amerikai székhelyű public affairs ügynökséget.

A Dutko Graylingbe olvadásával jelentősen megnő a cégcsoport amerikai jelenléte, hisz a felvásárlással a Grayling a világ második legnagyobb független PR ügynökségévé válik.

A Dutko ügynökséget 1981-ben alapították Amerikában. Szolgáltatásai közé tartozik a közpolitika kezelés, szövetségi és állami szintű lobbi tevékenység, az állami beszerzések elemzése és pozícionálása, átfogó stratégiai tanácsadás, politikai információgyűjtés, társadalmi mozgalmak, közvélemény-kutatás, válságkezelés és stratégiai ágazatok védelmével kapcsolatos tanácsadás.

A Dutko legfontosabb ügyfelei közé tartozik az Abbott Laboratories gyógyszervállalat, a "The Coalition to Advance Healthcare Reform" nevű egészségügyi reformokért küzdő amerikai szervezet, a CITGO olajvállalat és a GlaxoSmithKline gyógyszervállalat. A vállalat bevételének 90 %-át Egyesült Államokban működő vállalatok adják.

Az Mmd, a Huntsworth Plc részeként, összeolvad testvérvállalataival, a Trimedia-val és Graylinggel, hogy egy új globális public relations, public affairs és investor relations tanácsadó ügynökséget alkosson, amely Grayling néven működik tovább 2010. január elsejétől. Az új vállalat, a világ második legnagyobb független PR ügynökségeként, a világ minden részére kiterjedő hálózattal rendelkezik Európában, az Egyesült Államokban, Ázsiában és a Csendes-óceáni térségben, összesen 40 országban 70 irodával.

Hullámvadász-összeállítás

 
 

  
Magyar Nemzet  
  
Computerworld  
 
Warning: Unknown: open(/var/lib/php5/sess_j1v9o7guubg9nuo82evo6b3eb3, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0