Bejelentkezés
HULLAMVADASZ.HU

HULLÁM
VADÁSZ

média

Info

HULLAMVADASZ.HU
//index.php3?hir=11696&fotip=1

Hullámvadász

Online blog és hírek a médiáról. Televízió, rádió, sajtó, a legfrisseb hírek. Online TV nézés, TV és rádió csatornák.

Legújabb twittek

Keresés
    2012. 05. 13.
  

 

 

Hullámvadász WTC Rádió
Hullámvadász Nosztalgia Rádió
Online hallgatás
Állomáskereső
Frekvenciakereső
Sajtótérkép
Rádiótérkép
TV-térkép
Intézmény-térkép
Rádióműsorok
Hírlevél feliratkozás
[médiamix]
Médiakutató
Népszabadság Online
MédiaÁsz
MÚOSZ Online
Metazin
Antenna Magazin

Tovább...
 
NyomtatásKüldje el e-mailben!

Új tévécsatorna nőknek
2009. december 17.

Új csatornát indít Magyarországon a PRO7-SAT1. A "csajban nagy" televízió FEM3 néven közel egymillió háztartásban lesz elérhető január 1-től.

A kínálatban helyet kap a Rúzs és New York, új epizódokkal jelentkezik a 90210 című sorozat, melyben néhány rész erejéig a korábbi széria ikonikus arcai (pl. Shannen Doherty) is visszatérnek. Egy nyitott házasságban élő chicagói kertvárosi család szabadszellemű hétköznapjait követve a Szvingerek című sorozatban választ kapunk arra, hogy milyen egy tipikus amerikai szvingerklub.
Helyet kapnak a csatornán olyan reality és lifestyle műsorok, mint a Nicole Ritchie és Paris Hilton főszereplésével készült Hilton a farmon!. A két elkényeztetett sztár egy teljes hónapra felcseréli sikkes Beverly Hills-i otthonát egy arkansasi farmra, ahol kénytelenek megtanulni, hogy milyen az élet mobiltelefon nélkül, és mennyit kell dolgozni a napi betevőért.

Lesznek dokumentumfilmek, lakberendezési, esküvői és életmód-magazinok, gyermekek és szüleik kapcsolatát feldolgozó programok; többek között az Oprah Winfrey műsorában gyakran vendégeskedő dr. Oz - aki egyébként a Columbia Egyetem orvosa - egészségügyi talk show-ja csak a FEM3-n látható januártól. A retro sorzatok kedvelői sem maradnak film nélkül: jön az egyik legsikeresebb sorozat a Hegyi doktor, a Melrose Place és Baywatch - Forró éjszakák. Napi egy óra felhőtlen nevetést ígér a Szeretünk Rajmond! című vígjáték sorozat.

A vidám és romantikus filmek kedvelőinek a Bazi nagy görög lagzi, a Dr. T és a nők, a Lesz ez még így se és az Egy bébiszitter naplója című filmeket ajánlják. 2010 tavaszától rendszeresen jelentkezik majd a FEM3 saját gyártású női talkshow-ja, mely hazai sztár-műsorvezetővel naponta látható lesz a csatornán.

A személyes hangvételről pedig a FEM3 bemondói gondoskodnak: ebben az újra életre keltett szerepkörben bemutatkozik Köböl Anita és Sándor Orsi . A két lány napi váltásban várja majd a képernyő előtt ülőket, és segít eligazodni műsorkínálatban. Anita 26 éves lendületes lány, aki a televíziózás mellett fontosnak tartja, hogy több lábon álljon, így civil foglalkozást is űz. Orsi 31 éves és tekintélyes modellmúlttal a háta mögött vágott bele a televíziózásba.

Hullámvadász-összeállítás

 
 

  
Népszava  
  
Hírszerző  
  
 
  
[origo]  
  
 
 

  
 
  
 
  
 
  
 
  
 
 
Warning: Unknown: open(/var/lib/php5/sess_18osgpq8s22cj092ch5jbf66u4, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0