Bejelentkezés
HULLAMVADASZ.HU

HULLÁM
VADÁSZ

média

Info

HULLAMVADASZ.HU
//index.php3?hir=1103&fotip=1

Hullámvadász

Online blog és hírek a médiáról. Televízió, rádió, sajtó, a legfrisseb hírek. Online TV nézés, TV és rádió csatornák.

Legújabb twittek

Keresés
    2012. 02. 12.
  

 

 

Hullámvadász WTC Rádió
Hullámvadász Nosztalgia Rádió
Online hallgatás
Állomáskereső
Frekvenciakereső
Sajtótérkép
Rádiótérkép
TV-térkép
Intézmény-térkép
Rádióműsorok
Hírlevél feliratkozás
[médiamix]
Médiakutató
Népszabadság Online
MédiaÁsz
MÚOSZ Online
Metazin
Antenna Magazin

Tovább...
 
NyomtatásKüldje el e-mailben!

Anettka botránya az ORTT előtt
2002. március 12.

A felfokozott hangulatú, káromkodásba torkolló produkcióval szemben hétfőn már bejelentés érkezett az Országos Rádió és Televízió Testület panaszbizottságához. Az elhangzott, igen durva trágárságokért a Népszabadságnak nyilatkozó műsorvezető a betelefonálókat tette felelőssé, akik szerinte összehangolt támadást indítottak ellene.

A különböző tévéműsorokban szereplő Fehér Anett ("Anettka") a műsor közben kiment a stúdióból, miután egy betelefonáló szellentésszerű hangot hallatott. Ezt követően csak a hátrahagyott üres fotelt mutatta a kamera. Az indulatokat az korbácsolta fel, hogy egy, a képernyőn nem látható férfi kezdett válaszolni a trágárságokra és a műsor színvonalát bíráló megjegyzésekre.

Anettkát - saját korábbi tájékoztatása szerint - valamennyi nagyobb tévé megkereste már és szerinte a szombati botrány nem akadályozhatja meg azt, hogy a későbbiekben egy országos tévéhez szerződjön.

Bródy Péter, a Budapest TV ügyvezetője elmondta: nem tudja, ki bonyolódott vitába a nézőkkel, "lehet, hogy a szerkesztő vagy a menedzser". Bródy szerint nem elég felnőtt a demokrácia egy olyan műsorhoz, amelyhez mindenki szabadon hozzászólhat. Mint mondta, a névtelen, arctalan betelefonálók durvították el a beszélgetést. Az ORTT panaszbizottsága a közeljövőben dönt a beadványról.

Hullámvadász-összeállítás

 

  
Népszava  
  
Hírszerző  
  
 
  
[origo]  
  
 
 

  
 
  
 
  
 
  
 
  
 
 
 
Warning: Unknown: open(/var/lib/php5/sess_ek45vkuu9n4bpln5n4bkntjjv5, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0