Bejelentkezés
HULLAMVADASZ.HU

HULLÁM
VADÁSZ

média

Info

HULLAMVADASZ.HU
//index.php3?hir=1098&fotip=1

Hullámvadász

Online blog és hírek a médiáról. Televízió, rádió, sajtó, a legfrisseb hírek. Online TV nézés, TV és rádió csatornák.

Legújabb twittek

Keresés
    2012. 02. 12.
  

 

 

Hullámvadász WTC Rádió
Hullámvadász Nosztalgia Rádió
Online hallgatás
Állomáskereső
Frekvenciakereső
Sajtótérkép
Rádiótérkép
TV-térkép
Intézmény-térkép
Rádióműsorok
Hírlevél feliratkozás
[médiamix]
Médiakutató
Népszabadság Online
MédiaÁsz
MÚOSZ Online
Metazin
Antenna Magazin

Tovább...
 
NyomtatásKüldje el e-mailben!

Botrányos Anettka Show
2002. március 11.

Anettkának adás közben elege lett a trágár módon viselkedő betelefonáló nézőiből, ezért a Budapest TV-n futó szombat éjjeli műsora kellős közepén kivonult a kamerák látószögéből. Funkcióját ekkor a stúdióban tartózkodó élettársa vette át, bár az illető sem arcát, sem nevét nem adta a produkcióhoz, a hangját viszont igen.

Több telefonáló trágár módon minősítette Anettkát és műsorát, míg egy másik néző nyilvános szellentéssel adott hangot véleményének, a műsorvezető személyét illetően. Anettka nyugodt hangon zenét kért, majd elhagyta a stúdiót.

A műsorvezető üres fotelja láttán egy betelefonáló azt kifogásolta, hogy miféle interaktív tévéműsor az, ahol a műsorvezető nem látszik, így semmiben sem különbözik a tévé a rádiótól. A férfihang megfogalmazásában a műsor így demokratikus, hiszen ha Anettka nem láthatja a betelefonálókat, akkor a betelefonálók milyen jogon kívánják látni Anettkát? Ezek után azonban megkezdődött a nyilvános mocskolódás, amit a betelefonáló indított el, utalva Anettka szexuális szolgáltatásának tarifáira.

Az Anettkát pótolni igyekvő férfihang méltó ellenfélnek bizonyult, egyszerűen visszaanyázta a betelefonálót, végül még percekig tartott a vulgáris társalgás élő közvetítése. A pót-műsorvezető közölte: Anettka azért csinál műsorokat, mert ehhez van kedve. Az anonimitás homályába burkolózó férfi elmondta: a műsorvezetőt senki nem kötelezi arra, hogy visszaüljön foteljébe. Ha van kedve, beül a kamera elé, ha nincs, akkor meg nem. Bármit lehet tőle kérdezni, de bárhogyan reagál, a bunkó emberek szemében mindig feketebárány marad. Ha van rajta sapka, azért, ha nincs, akkor azért. Szegény nyuszi... - tette hozzá.

Több betelefonáló hölgy védelmébe vette a nézőit kivonulásával büntető Anettkát. Az aggódó rajongókat a férfihang megnyugtatta: kedvencük jól van és csak nevetgél a nézők telefonjain. A szokatlan éjszakai műsor zárásaképpen a rózsaszínű fotel gazdája visszatért, elköszönt, majd felkonferálta következő műsorának időpontját.
Hullámvadász-összeállítás

 
 

  
Népszava  
  
Hírszerző  
  
 
  
[origo]  
  
 
 

  
 
  
 
  
 
  
 
  
 
 
Warning: Unknown: open(/var/lib/php5/sess_iecd6bs964kqhepmfk9utve774, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0